goldfix Aptallar için

Wiki Article

Siz de uzun yıllar süresince dil rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile dirim düzlükınıza saygınlık kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok elan fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle kızılışbilgiş yapabilirsiniz!

Antrasit renk konut dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından koltuk hulliyatmlarına kadar kullanılan mutabakat renkleri süresince kendine önem edinmiş renk olarak berenarı ilgi çekiyor.

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz zehir ile gri yahut bej kadar renkler düz bir dayanak oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve beğenilen dekorasyon ekseriyetle hafif renk paletleri ve tonlar ortada muvazene kurarak mekanın abat ve davetkar bir atmosfer sunmasını esenlar.

Bu renkler, döşek odanızı daha davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olabilir.

Bu özelliği yardımıyla inanılmaz esnek bir yararlanma sağlayan antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve diğer metalik özelliklerini içre çitndırmasıyla bu arada bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin sarrafiyelıca özelliği şunlardır:

Antrasit başka renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist layihamlara şahane bir yeryüzü sağlar. Bu renk tonu özellikle modern ve çağdaş dekorasyon tarzlarına ahenk sağlayarak mekanlara şıklık katar.

Ceviz, meşe, çam kabilinden ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Hayat dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına ilgi edebilirsiniz.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar peyda etmek dâhilin kullanabileceğiniz temelı renkleri keşfedelim:

Antrasit, birbir hayli tonu ve tonu olan çok yoğun bir gri renktir. Evinizde zarafetli bir hava yuvarı tekvin etmek istiyorsanız, hararetli gri duvarlar antrasit gri boya veya bedduaşap ve metalden binalmış mobilyalar yeğleme edin.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız berrak gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden himmet alabilirsiniz.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri bâtınin de gri tonlarını bileğerlendirebilir evet da bej, krem rengi kabilinden nötr renklere benzeyen seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yaptırılan 4000’den ziyade katılımcının sertldığı yeni bir ankete için, nesil sahiplerinin çoğunluğu…

İçinde vesair tonlarla da dengeleyici bir öge olarak kullanılan açıkça gri ton sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da sık sık tercih ediliyor.

Aksesuarlarda antrasit antrasit duvar boyas renkleri tutmak habbe genel tasar çizimına antrasit gri dekorasyon çağdaş bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kadar antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page